Naar inhoud Naar navigatie
Zoeken
  • Testimonial

AtmR & BeleefAV

 

Als gevolg van de snelle technologische ontwikkelingen, krijgt de kantooromgeving een totaal andere functie. Daar waar we in het verleden primair naar kantoor gingen om gegevens te verwerken, zien we de laatste jaren dat ontmoeten, kennis delen door communiceren en presenteren steeds belangrijker wordt. Deze activiteiten vragen een andere ondersteuning, vanuit een ander specialisme.  

Om beter op deze vraag in te spelen, voegt  AtmR Kantoorverandering een specialisme toe, door de Franklin Presentations over te nemen. Deze stap maakt het mogelijk om onze klanten ook op audiovisueel gebied nog professioneler te adviseren. Franklin Presentations zal onder de nieuwe naam BeleefAV als zusterorganisatie van AtmR Kantoorverandering opereren. BeleefAV ontwerpt, levert, installeert en onderhoudt, op het door u gewenste niveau, audiovisuele oplossingen.

Door onze jarenlange ervaring op het gebied van kantoor- en projectinrichting te combineren met de ervaren specialisten van BeleefAV, bieden wij u een totaaloplossing voor alle ruimten waar mensen elkaar ontmoeten, kennis delen, inspireren en  samenwerken. Zo creëren we, samen met u, een inspirerende werkomgeving waar mensen optimaal kunnen presteren.